• Методи на плащане

   Начини на плащане

    
   Ние от MODA ITALIANA ви предлагаме три варианта за заплащане на избраните от вас стоки:
    
   1.  Наложен платеж
    
   Това е най-разпространеният метод в България за плащане на закупени стоки онлайн.
    
   След като сте потвърдили поръчката си и сте избрали за начин на плащане "Наложен платеж", Вие заплащате цялата дължима сума на куриера, който доставя стоките на посочения от Вас адрес.
    
   2.  По банков път
    
   В случай, че сте избрали този начин на плащане, то вие трябва да преведете стойността на поръчката и доставката по нашата банкова сметка. Ще бъдете уведомени с e-mail или по телефон за наличностите на поръчаните от вас артикули, крайната сума на превода и IBAN на сметката ни. Стоката ще ви бъде изпратена веднага щом преводът бъде получен.
    
   Таксите за банковия превод са според тарифите на банката, която сте избрали. При доставката на стоката вие не дължите нищо на куриера.
    
   3.  Онлайн картови разплащаня чрез системите на ePay.bg (БОРИКА) и PayPal      ----- ЗА МОМЕНТА УСЛУГАТА НЕ Е АКТИВНА ----

    
   За да извършите онлайн разплащане през системата на epay.bg или PayPal е необходимо да сте избрали този начин на плащане при оформяне на заявката си. След като потвърдите поръчката си, ще бъдете пренасочени към защитената страница на epay.bg или към PayPal, където ще можете да извършите плащането.
    
   Ние ще получим заявката Ви веднага, но ще ви изпратим поръчката едва след потвърждение за направеното плащане.

    

    

   Желаем ви приятно пазаруване!

  • Онлайн магазин от Exsitee
  • © 2014 Мода Италиана ЕООД. Всички права запазени.