• За нас

    

   MODA ITALIANA – Качество от България

   Българските кожени изделия с европейска визия и качество  

   MODA ITALIANA е мястото, където можете да намерите огромно разнообразие от дамски и мъжки обувки и чанти , колани и аксесоари за всякакъв повод, създадени от висококачествени естествени материали, при това произведени в България и на много достъпни цени! 

   Продуктите, които предлагаме, са произведени в България съобразно Европейските  изисквания и стандарти за качество, с участието на Италиански дизайнери и технолози. Всички модели и материалите, от които те са изработени, са селектирани съобразно последните модни тенденции в Италия, Франция и други европейски страни, които са водещи и определят модните течения при обувките и чантите. MODA ITALIANA  следи модните тенденции и предлага винаги актуални модели и най-новите такива, предлагащи се на пазара.                                                                                 

   Обувките и чантите, които предлагаме, са произведени с най-съвременна техника и от естествени материали, което допринася за тяхното високо качество и съвременен дизайн. Важен фактор, с който печелим доверието на клиентите  е непрекъснатото обновяване на продуктите и предлагането на винаги актуални модели, съобразени с модните тенденции навлизащи на пазара. 

    

  • Онлайн магазин от Exsitee
  • © 2014 Мода Италиана ЕООД. Всички права запазени.